Godkvällens allesammans

Fick reda på att Farbror mimmis kommer nästa vecka, hur trevligt som helst. Längtar redan. Annars är det bra här, Justus har en lös tand som lossnar när som helst, Elliot äter som en liten sparv. Nesa plockar svamp i parti och minut och själv är jag sugen på makrill/ Kramar

100 år

Känner mig sleten och ruggig, var en kort stund sugen på Hjalmars och bröderna Haaks men det gick fort över. Tänkte över hur trött jag e efter mycket jobb och hur morgondagen skulle komma att se ut. Ett snabbt beslut att stanna hemma blev det. Förr kunde jag känna att jag måste till alla ställen för vad skulle hända om jag inte var där och kanske missade nåt???, Ja idag är det lite annorlunda, det kan i princip hända vad som helst och jag vill hellre vara hemma och ta det lugnt, pyssla och plocka blommor och sätta i en fin vas på bordet, men ärligt har jag blivit hundra år över en natt?? Ha,ha får väl bli wild and crazy nån annan dag. E förresten jäkligt sugen på Oktober festen i tyskland med enorma öltält med tillhörande dräkter. Nu blir det ett glas vin och film


Natti/ Tant



Små blandade bilder


Söndag(tror jag)

Hemma efter jobbet, ätit gott min hemma man sköter sig fin fint ;)

Skulle ut å gå var tanken, men får se hur det blir till slut ??, kidsen är ute och leker och skrattar(bäst att inte störa)

Ida pratade på att hon skulle komma imorgon Hoppas,hoppas! Jag är ledig imorgon sen är jag på VC resten av veckan, och några kvällar på gruppis. Räcker ju inte med bara ett jobb :) Igår kväll pajade diskmaskinen på jobbet, det blir väldans jobbigt att diska allt för hand när man är van vid diskmaskin(på jobbet)


Ta hand om er och glöm inte sprida kärlek och tänka positiva tankar/ det finns alltid nån typ av lösning på alla problem.
Ibland är det svårt att se dom när man är inne i en negativ spiral men dom finns där och ljuset i tunneln blir inte lika avlägset som man kanske först trodde/ Kramar

Lördag 07:44

Godtermorgen!
Har inte skrivit på ett tag har inte riktigt energi över, det är så mycket annat roligt som tar tid nu på sommarn. Nästa vecka börjar jag på VC, det ska bli roligt och spännande. Var där igår och kollade läget lite. Alla är så himla trevliga där, trodde det skulle vara hårdare klimat och dom har fått så mycket kritik. Men det är ju bristen på Läkare som gör allting, Sköterskorna tycker också att telefonsystemet är dåligt men det är så mycket som är styrt uppifrån. Det är dock bra att det blir en del privata vårdcentraler runt om så dom får lite konkurrans så alla får tänka över och verkligen värna om patienterna och inte ta dom för givet.

Elliot sitter här brevid och har plockat fram gips pyssel grejer-frågar om han kan äta det??
Härom kvällen hände nåt äckligt, Elliot ligger i sin säng och ska lägga sig, oftast lägger han sig själv och jag går ner. Men som tur var, var jag kvar där uppe. Hör hur han skippar efter andan, hostar och nästan kvävs. Jag springer in och förstår att han satt nåt i halsen, vänder han upp och ner och stoppar in fingret i munnen på honom, antingen petar jag det längre ner eller får ut det??, får tag i två kronor som han stoppat i munnen, han hostar och spyr och har väldans ont i halsen efter mitt gröpande. Ussch, vad hemskt och vilken tur att jag var där uppe, han kunde ju inte skrika eller säga nåt! Det är första gången han stoppat nåt i munnen så, trodde den fasen var förbi han är ju ändå tre.

Hade bestämt att jag skulle ut och springa idag men det är ju så tråkigt väder, får se om jag tar mig samman.

Kramar

Sköna Söndag

Idag har vi bara tagit det lugnt, klippt gräset,målat lite på huset, handlat och tagit en promenix. Nu är jag och Elliot hemma själva, jättemysigt! Justus och Nesa är nere och spelar tennis(ovanligt :)

Imorgon ska Justus börja på Tennis skola i Hunnebo, det ser han fram emot.

Har beställt en bok som jag ska ha till skolan, bra att vara ute i god tid.
Nu har Jimmy och dom åkt till Finland hoppas dom får det mysigt på sin semester.
 Ta hand om/ Kramar

Lördags mys

Precis hemkommen efter en turné tur till strömstad/Daftö camping. Barnen tyckte det var toppen att leka på lekplatsen sen blev det lite käk i restaurangen. Sen drog vi vidare till Nordby och fyndade, det blev ett par nya sandaler för hör å häpna 98 pix, skulle ha ett par gråa, tog fram lådan med skor tog ut den ena och provade, då kom en polsk kärring fram och tog det andra paret fram och tog den andra, sen stod hon och kötade om vad jag skulle ha och att jag skulle välja några andra för att dom var för stora för mig. Bubblade inombords-(kärring det bestämmer väl inte du vilka skor som passar mig och det var jag som tog upp o provade dom. Men tror ni jag sa ifrån å nej då, gick snällt fram till kassan med ett par rosa dojor under armen. Sen blev det nya underkläder och shorts till Elliot.

Igår spelade match, vann med 5-2 det var riktigt skönt att avsluta med en vinst. Nu har vi lite ledigt i 2 veckor. Efter matchen gick Tove,Jag,Anna,Rebecka till Hjalmars och tog en öl, det var roligt att göra nåt bara tjejer. Pratade massa som inga killar ska höra hi,hi!

Nu blir det grillning och öl och vin....

RSS 2.0