Söndags Uppdraget

Berätta:

Att jag Älskar dig
3 bra saker om personen
Tänd massa ljus och mys i soffan


Tidigt Söndag morgon

Godmorgon, sitter med kaffe koppen och försöker lista ut hur man ska hinna med allt i skolan. Kommer väl inte fram till nåt större direkt, ska försöka sitta lite nu på morgonen. Sen ska vi ha picknick med Noel Poel och Nelly pelly nere vid fotbollsplanen. Ikväll ska jag göra en god Söndagsmiddag. Imorgon ska jag till Näl igen, ska vara med på en toncellektomi operation, spännande(hoppas jag inte svimmar). Pendlar fram och tillbaka om jag ska vara med på förlossningen eller inte, kanske blir jätteläskigt och så vill man aldrig ha barn mer. Ja vi får se hur det blir. Fick bra betyg när läraren var och hälsade på, handledaren var så nöjd med mig(sicken tur).

Igår spelade vi sista matchen för denna säsången(mot Sotenäs)psykiskt jobbig match, vilket syntes på planen också. Det var väl ingen höjdarmatch direkt, alla var besvikna efteråt. Jag gjorde mål men det spelar ju mindre roll när man inte vann. Vi kom tvåa i serien och går upp i div.3 nästa år, det kommer bli tufft.

Nej, kanske skulle skriva lite om diabetes nu då, har en kille som är 1,5 med diabetes på Näl nu. Det blir bara vanliga och vanligare. Så ha koll på era ungar -ökad törst, viktnedgång,trötthet.

Ta hand om er/

Glömde en sak

Glömde berätta att jag fått fast tjänst....Tjoohhoo

70% på ett nyöppnat boende
Helt ny personalgrupp
Nya boende
Nya lokaler
Jättespännande ska det bli, ska jobba halvtid tills jag är färdig i skolan.

Höst blåsten e i gång

Nu är hösten verkligen här, mysigt tycker jag. Sitta inne och mysa tända ljus och dricka te. Med gott samvete sitta inne och kolla på film. Idag är jag och barnen lediga, tänkte vi skulle gå ut och röja lite i trädgården det är gott när det är gjort. Så kan man ju gå in och dricka varm choklad sen.

Drömde i natt att jag födde ett barn, jag kommer inte ihåg nåt av förlossningen blev förmodligen sövd :) Barnet hade på sig en jättesöt klänning men det visade sig sen vara en pojk(fick efter mycket emotionellt motstånd ta på killkläder) inte nog med det, det kom in massa läkare som påstod att mitt barn var utvecklingsstört. UUhhhh vilken dröm, tror att allt på praktikplatsen har rört om det i skallen på mig.

Praktiken är jätte intressant, det finns så mycket konstiga sjukdomar. Tur att man inte vet sitt öde i förväg. Det gäller att ta till vara på dagarna och göra det bästa av livet som vi fått.


Onsdag Kväll

Halloj alla!

Snabb breafing:

Har åkt på förkylning och feber, vilket inte är bra alls när jag ska börja min praktik på Måndag på barnavd. Näl. Någon som har en dunderkur så att man är kärnfrisk på fyra dar??

Har varit och tittat på en jättesöt liten Sam, så otroligt sugen man blir. Kurar ihop sig och snörper på lilla munnen, spretande små tår och blickar ut mot stora världen. Snart kommer min lilla bebis(jossans)

Måste plugga som bara den men jag orkar inte riktigt det nu, struntar lite i morgondagen och går in för Fredagens hårda lektion(för då är jag ju frisk, eller?)

Har ätit plättar med grädde och sylt för ett helt kompani, ont i magen(tål inte riktigt ägg-vajsing med gallan) men det var det värt.

Ska sova hos Ida fida och Ali när jag gör praktiken, längtar redan efter barnen(o nesa:) Man vill ju alltid hem på nåt sätt. Men det är ingen idé slutar 21:30 o ska vara där ombytt och klar 06:45.

Ta hand om varandra/Kramar

Älsklings killarna


RSS 2.0