Torsdag 20:16

Fis killarna sover äntligen, var hur övertrötta som helst. Först var vi på stranden och sen hem och städa och baka tårta och förbereda för kalaset. Barnkalas med 13 killar, det var jätteroligt(inga slagsmål eller tokigheter) Men man är ju helt slut nu efteråt.

Nesa jobbade sista dagen idag så nu e det semester i sju veckor framöver, själv ska jag jobba halvt fram till v 29 sen blir det dubbeljobb i tre veckor, puuhh! Men det ska bli roligt oxå.

Imorgon ska vi till stranden hela familjen, jobbar på kvällen å sen hela helgen. Spelade match i Tisdags, en jobbig sån, svårt att spela back får liksom aldrig till några sånadär toppen matcher, bara lunkar på känns det som. Avgör man en match eller har flyt framåt så får man ju bevis direkt.

Pratade om barn med en pappa på kalaset, han sa, -ja så ni ska ha en till(å småskrattade) då hade jag ju i och för sig pratat om gravida kvinnor men om Jossan som faktiskt är gravid.
Drog in magen-nog för att jag inte varit på dass på två dar, men så illa är det väl inte(asgarv) Roligt, nä några små fötter i detta hus lär nog vänta. Syskon kärleken bara sprudlar ur örena på de här två.

Ut i friska luften med er/ Kramizar

Gos killarna




Killarna invigde den nya poolen, det tyckte dom var toppen, Mys med Elliot i knät,
finns det nåt bättre än att gosa med en ny badad kille.

Sen åkte vi på tur, det blev glass på Pipers sen kröp killarna ner i soffan på hjalmars och somnade nästan.

Det blev världens oväder med åska/hagel/regn- vi åkte hem och somnade allihop och sov i tre timmar. Alla var märkbart trötta efter midsommar ståhejet. Det har varit jätteroligt att träffa alla igen. Tjejerna har blivit så stora.
Ta hand om varandra/Kramar

Killdag med bus




Noah och Nils var på besök och busade för fullt med Justus o Elliot.
Nils fick syn på ett par färggranna shorts som han vägra ta av sig.
Dom var 7 storlekar för stora men var gör det, dom var ju ursnygga, eller??


Bilder al´a Stor Stan



På Fredagen strosade vi runt på stan, var inne på slottet och smygfotade, tog en öl på stureplan och satt och kolla på Tennisen på bordet brevid foppa(Nesa gjorde hay five med honom när Söderling vann) Så nu ska han inte tvätta hö näven på länge :) Sen var det tre-rätters middag hemma hos Mimmis, supergod mat och tillhörande dryck(blev på pickalurven) Skulle ju shoppa men det blev bara en exlusive burk m lotion, det var allt.

Stockholm

Imorgon åker vi till Stor stan för att se Bruce Springsteen, det ska bli roligt. Ska sova hemma hos Mimmis, så himla roligt att träffa dom. Hoppas jag kan shoppa lite när jag är där uppe, får väl lämna boysen på nån Pub och strosa själv på Fredag dag. Nu måste jag till jobbet och sen blir det att packa sent ikväll o tidigt imorgon innan vi åker. På ett sätt är det bra att killarna vaknar tidigt, imorse hade jag hunnit baka både bullar och vaniljdrömmar innan klockan var åtta. Känner av det lite nu när man har en jobb kväll till tio framför sig. Får vila imorgon på tåget/ Pussar

Astrid Lindgrens värld


RSS 2.0