Måndag måndag

Grattis söta Lovisa på födelsedagen. Jossan och killarna har varit här och hälsat på, vi har inte träffats på ett tag. Det var skoj att prata strunt en stund och killarna skrattade och hade skoj! Nu måste jag lägga killarna och plugga lite, har två grejer jag tänkte ta tag i.

Ta hand om varandra och njut av livet

Lördag 12:09

Lunchdags i gula huset, supergod köttfärssås och spagetti. Barnens och Idas favorit mat. Ida kommer och ska passa killarna. Nesa ska på 30 återträff(nej, jag menar 20 :) på Torreby slott och jag ska jobba. Får se hur pigg han är på barndopet i Ed imorgon? Lovisa sötisen ska få vatten på sitt huvud. Mamma och Petter kommer hem från Spanien inatt, få se om dom e nå bruna??
Längtar till Påsk, då kommer Uffe och vi ska ha kalas för Elliot som fyller på påskafton. I år ska han ha barnkalas med sina kompisar som han har fått välja ut. Tror han kommer tycka det blir jättekul att ha ett eget kalas för bara honom.
Jag sa till Justus att Elliot ville att han skulle komma på kalaset. - Men hallå, jag bor ju här i huset, säger han då :)
Stor Kramar/Ta hand om varandra

Stora Grattis Kramar till två söta 10åringar


Onsdag 13:30

Paus i röjandet i trädgården, började kratta lite i ett land igår. Det slutade med att jag sågade ner tre träd för hand och det blev världens pådrag. Jörgen kom och vi drog, sågade för fulla muggar. Sen började vi elda i det gamla badkaret och mamma kom med korv som vi grillade. Barnen var helt slut och somnade vi halv sju. Idag har vi fortsatt elda och röja, så typiskt mig, började med att jag skulle ränsa lite i landet till världens grej med att röja och bygga om järsgården. Herre att man inte lär sig, men det har varit gott att vara ute o röra på sig.

Började tro att jag på riktigt blivit påkörd av en bil efter lördagens match. Har skrubbsår över hela knäna och kunde knappt röra mig två dar efter. Men det var skoj.

Igår tog vi en slappar kväll efter röjandet o låg till sängs och möl-åt ostbågar i sängen o låtsades att man var 20 igen. Funderade ett tag på att i ren ålders protest strunta i allt o låta bli att borsta tänderna, men kom snabbt att tänka på att jag då kommer vakna upp med en tandprotes i gul gegga.
Ang: Tandprotes-snart dags :)
Funderade då på hur omvärlden o jag själv kommer ställa sig till mitt leende. Har ju levt ett helt liv med tänder som står på ända. Så plötsligt en dag så kommer den(tandprotesen) med raka perfekta tänder o hela leendet blir annurlunda??, Vid det laget har man väl blivit dement och kommer inte ihåg hur man såg ut med ett operfekt leende.
Ja en helt vanlig fundering en Tisdagskväll :)
Nu måste jag plugga/ See Yaaa

Förlovade



Stora Grattis kramar till lillasyster o Ali
Ny förlovade o i Thailand
Puss o Kram


Äntligen Fredag

Så skönt med fredag.. även fast helgen är full speckad är det ju iallafall helg. Imorgon ska jag va med o lira boll, förstår inte riktigt hur jag tänkte(om jag gjorde det) det är ju inte så att man är direkt tränad. Får väl gå på vilja som man gjort så mången gång förr(är det nån som ser nån kan ni väl säga till:) Sen är det Barngympan o barnkalas på Söndag.
Provet gick väl hyfsat tror jag, Godkänd är jag ju, resten är bonus.
Tack för hälsningen Ida hoppas ni har det mys i Thalliannd(som J säger)
Nu blir det hemma gjorda bacon burgare med pommes o film med kidsen...mmmm


Tisdag 07:02

Har legat i ett skruvstäd i natt, elli på ena sidan o jujje på andra. Elliot har feber och hostar nåt väldigt, stackars liten. Nesa får vara hemma idag för jag måste bara till skolan. Ska ha prov imorgon på hjärta, lungor och urinvägarna, fy det är riktigt mycket att lära in och jag var ju så fantastiskt duktig i fjällen. Känns som jag är i en karusell som bara snurrar o snurrar(undrar när man får kliva av har ingen lust att åka med i så hög fart längre) (klagar lite bara) Fick MVG på förra provet, så G får jag väl förhoppningsvis på det här :)

Ikväll blir det sista pluggandet inför provet imorgon
God middag
Fotbad m massage (av en snäll man)

Älskar er- alla som jag inte hinner med just nu ;)

Fjällen Bilder


Vi drar till Fjällen...

Nu är det bara en natt kvar, imorgon tidigt drar vi till Sälen. Killarna har längtat nåt väldans.. mamman oxå men mest efter luften, atmosfären och drinken på After skin. Jag har en plan - Jag och Ingrid i långa puderbackar svänger lätt in på After skin..tar en drink..pratar lite (i lugn o ro)..flörtar lite lätt med två snubbar som står i baren o dricker öl(1kortklippt(snaggad) lite mage, men men-går under namnet GI-Nesa) 1 lite längre både till längd o hår lite små lull lull runt ventrikeln) men livet leker. Åh, så vaknar jag plötsligt upp av att 6 ungar har spillt ut 4 varma choklader och fruarna är så mjuka i knäna att de knappt kan gå för att de halsat upp drinken för att snabbt smita ut med hedern i behåll (asgarv).....

Nesa pratar med Telia om uppkoppling i Fjällen..
Supporten svarar - Ja, ni sätter bara i dongen???
Jag - Vilken jävla dong(här ska inte sättas i nån dong.. :)

Lite nya gos bilder



Brottning/Kramning med kompisen Harry :)

Torsdags Uppdraget

Fotbad en kopp te och massor av levande ljus.....Njut....


Morning morning

Gött idag var det en bra morgon alla pigga och glada, annat var det igår då var allt en kamp(Justus vaknade 04:30) Ellie var arg som ett bi o det vill inte säga lite :) Nu åker vi snart till Sälen, det ska bli grymt skönt att komma iväg(iockförsig mkt läxa men det ska jag nog få ihop). Imorgon ska jag o kidsen in till u-a för att inhandla det sista grejerna. Jimmy Ingrid och barnen ska också med men bo en bit ifrån oss, det kommer bli riktigt roligt att träffa dom(träffas så sällan nu för tiden) Jag hinner ju ingenting känns det som. Men det blir bättre med tiden. Positiva tankar-en dag i taget
Love love love

Tisdag 07:27

Sitter o pratar med broder på telefon. Pratade om Sälen att vi ska ta med skaldjur till Kg mannen. Väntar på Malin, ska honka med henne till skolan. Den nya bilen lyser med sin frånvaro. Idag är det lite rörigt, mamma ska hämta mig i Tanum för att jag ska komma till Fjällbacka på möte efter skolan. Sen får Nesa o barnen hämta mig där(mkt planering blir det)
Är lite seg efter en pärs av maginfluensa. Har inte skrivit några uppdrag men jag ska skärpa mig :)

RSS 2.0