Älskade saker

1/ Att slippa lämna barnen på dagis så mycket
2/ Sommar o Sol
3/ Att få vara frisk
4/ Positiva tankar
5/ En underbar man
6/ Mina älskade syskon
7/ Stekt makrill
8/ Nystädade hus
9/ Vädrade täcken
10/ Semester

Torsdag 07:38

Full rulle tidigt, har redan städat övervåningen och packat killarnas grejer. Det är alltid jag som packar när vi ska iväg nånstans, sen kommer Nesa fem minuter innan vi ska åka och slänger ner allt i sin väg för han vet inte vad som är med. Det är mer än en gång vi kommit till fjällen med 15 mössor och en packning för hela vinter säsongen :)

Ska bli toppen, ska handla skumpa och cider som vi ska ha med oss. Sitta i stugan o ta ett glas på kvällarna.

Ska till skolan snart, ska lämna in sista arbetet för denna terminen, Jiippii!

Kan knappt röra armarna idag, körde jordfräsern och satte potatis och morötter igår(det var inget kvinnogöra med facit i hand) Bättre sent än aldrig eller vad säger man, det lär ju inte bli egna färskpotäter till midsommar festen iallafall. Igår var vi borta på gården och köpte ägg, så stora och fina med en knallgul gula. Är sugen på att skaffa hönor, kollade in hur dom hade det inne i hönsgården och om vi fixar lite i vedboden skulle dom få rena Spat hos oss(funderar)

Kramizar

Tisdags Uppdrag

Gör denna kvällen till en mysig kväll. Prata bara om positiva saker. Kom ihåg hur det var när vi träffades, vad var första tankarna när ni såg varandra?? Gör god mat tillsammans

Tisdag

Har varit och lämnat barnen på dagis, det är nu jag ska vara som flitigast och skriva så tangentbordet glöder. Jag har skrivit lite på arbetet som ska vara inne på Torsdag men det blir inte så bra på pappret som i tankarna. Mamma var här igår och vi pratade om midsommar, vilka som kommer och vad som ska göras. Det ska bli väldigt roligt att träffa Gocky, det blir alldeles för sällan. Man hinner ju inte med att träffa och göra allt man vill, hur ska man få tiden att räcka till. Jossan och jag hade en heldag i Lördags med spa och grillning mm :) det var mysigt, killarna var i Kville på barnensdag det var jättekul tyckte både papporna och barnen.

I Söndags var vi uppe på stenen och hade med oss blommor till Pappa som skulle fyllt år. Denna gången var det jobbigare än vad det brukar vara(grina redan på färjan över) barnen sprang och plockade blommor till morfar i himlen. Vi var där själva och det var rätt skönt för annars känns det svårt att släppa fram känslorna. Justus frågade varför jag var ledsen, svarade att jag längtar efter min pappa. Sen var vi rastlösa och åkte en sväng till Uddevalla, åt på donken som E säger och var hos Ida hela kvällen. Kändes lite bättre efter det.

Nu är det tre dagar kvar till vi ska åka till Astrid Lindgrens Värld, det ska bli väldigt skönt att komma iväg bara vi. Killarna är så mysiga att ha med sig, dom håller ihop och hjälps åt. Sprudlar av glädje.

Nesa blev matt igår(såg förmodligen framför sig att semestern skulle gå i stöpet)
Pollackerna var här hemma och pekade på bilen- vad sne den är!
Ja, mycket riktigt, punktering på nya bilen. Så det var bara för nesa att byta däck  sent igår
(tur att jag var på jobbet)

 


Torsdag

Morgonpigga killar och gott kaffe
Vi ska ta en sväng till marknaden åka karusell och äta karamell. Igår hade vi brandövning i Tanum och HLR kurs på brandstationen. Det var roligt men tror ni jag har köpt seriekopplade brandvarnare, brandstege och brandsläckare. Det är stor skam, brandvarnare har jag ju men dom håller tydligen bara i 6år så det är dags att byta. Nu jobbar jag ikväll och på Fredag sen ska jag och jossan iväg och busa(hon vet inte vart d e en suprise) Tjejerna spelar match ikväll, tråkigt att inte vara med, känner mig grymt onyttig. Funderar på att gå ut och springa men det är så himla tråkigt. På en match kan jag springa hur mycket som helst men på en enslig landsväg(uuuhh det tar emot). Måste ha en utmaning nån att tävla emot(nej det funkar inte mot mig själv, åh idag sprang jag 5m längre). Blåsigt och förmodligen regn på markanden som vanligt. /Kramizar

Onsdag morgon

Nu har skolan dragit igång igen, känns lite som man redan har tagit ut sommarlov(lov blir det ju inte men ingen skola iallafall) Fick tillbaka sista provet i Medicinsk grund fick 35,5 av 36 hur gott som helst. Nu har vi bara inlämningsuppgifter resten av denna terminen. Laddar för en heldag i skolan och sen direkt till jobbet. Nej, nu ska jag äta frukost Tjjing på er/

Äntligen Fredag

Härligt med en ledig Fredag, ska jobba nu i helgen, så idag blir det att njuta. Har varit ute hela hela dan klippt gräset och grejat ute. Nu har jag o killarna bakat bullar, mumsigt! Nu e jag lite sugen på en cykeltur till H-sund.

Imorgon kommer Ida fida( vågar inte säga nåt till kidsen för då vaknar dom vid 5 o frågar när hon kommer)

Kramizar


Torsdag 20:41

Myser i soffan ska göra en kopp te snart. Nesa hade gjort thaimat när vi kom hem, mumsigt värre. Hade med mig blåbärs cheescake till VC idag, det var min sista praktik dag. Nu ska jag inte tillbaka dit förrän till sommarn när jag ska jobba där på riktigt.

Kollar på dårarna i den japanska tv serien, har förrut tyckt att Anna Book varit en folklig artist som alltid är glad. Men nu är det stopp på det, patetisk lipsill är vad hon är.

Imorgon ska jag vara ledig hela dan, Jiiipppi! Ska cykla ner till hamburgsund och äta glass.

Kramar

Älskar er alla


Trädgårds arbetare


Måndags Uppdrag

Gör en god gärning för någon du tycker om.

Gokväll

Sitter i soffan o slappar efter en helg i trädgården, mamma o Petter var här i Lördags och hjälpte till att röja. Nu är det sista veckan på praktiken, det har gott så fort.

Nu ska vi snart åka till Astrid lindgrens värld, killarna väntar så. Det ska bli roligt hoppas vädret blir bra bara.

Allmän Info

Ser för jävlig ut i håret.
Tvingade nesa att slinga håret på mig, det blev ljust (igen) känner mig skit blek i ansiktet o som en polsk h..a. Usch hoppas chocken lägger sig snart..........
Idag är jag ledig på fm, sitter o dricker kaffe och fiser med killarna. Ska åka till Fjällbacka sen för att handla sättpotatis. Sen ska jag o killarna leka bonnadrängar o sätta pot o morötter, smultron./ Kramar från Blondie

Imorgon ska det bli skönt m första lediga dagen på 2 veckor :)

Avslutning på barngympan


Hajenpremiär o nya kärran


RSS 2.0