Lussebaket

Håller på att göra lussebullar alá maria får se hur det blir. Är egentligen för trött för bak men det får väl gå. Blev sent igår, brudarna åkte hem halv ett och då kom jag på att min inlämningsuppgift tills idag behövde finputsas på. Men det var jättemysigt att bara sitta och prata tjejsnack hela kvällen. Hade killar varit tankeläsare(alt. om vi hade sagt hur vi känner) hade allt varit mycket enklare. Andra insikter som infann sig under kvällen. Stora kärleken är den vi har nu, Att mörkhyade har större snoppar, att vi ska dansa röva av oss på lördag. Jossan sa det att förra året dansade hon med varenda kille(hon känner alla:) nån sån ambition har dock inte jag, jag ska dansa så fult jag bara kan(vilket iockförsig blir lätt)så kärringarna får nåt och snacka om. Hälsningar Saida/ Saidor :)

Onsdag kvällsmys

Nu kommer snart Jossan och Sandra ska kolla på Mamma Mia och färga hår och ögonbryn. Allt för att bli så snygga som möjligt till Lördagens baluns i Folkets Hus. Ta hand om varandra/Kramar

Tisdags Uppdraget

Tänd massor av ljus gör en kopp te(med honung i) mys ner i soffan och titta på gamla kort. Minns tillbaka på hur det var när ni träffades och hur det kändes. Vem som sa Jag Älskar dig först, Första kyssen mm


Saknar min Man

Åh, han har bara varit borta en natt men ändå. Har ju inte sett honom på länge. Idag får vi iallafall sova ihop men sen blir man ena imorgon igen. Den årliga hockey trippen till Karlstad ruckar man inte på i första taget. Sa till Justus att nu får du hjälpa mamma med morgonbestyren. La fram kläder till dagis så det var klart. Justus kommer in halv fem imorse fullt påklädd(o jättestolt) - ja, mamma jag är färdig nu! Sötisen(kanske inte lika söt halv fem:)

Ska iallafall ha det mysigt på jobbet ikväll. Vi ska äta räkor och kladdkaka, mums.

Tack Broder för kommentaren om brandfilten, Brandfilten hur kunde jag glömma Brandfilten(Panik)

Igår på kursen: Ja hur är det nu är ni rädda för elden.
- Jag nej, jag älskar att elda, svärra!
- Brandmannen, var sa du att du bodde sa du?
- Brandmannen, ja då går ni fram till branden och försöker släcka den. Tänk på en låg position.
- Tar brandsläckaren o intar den låga positionen. Säger högt, vänta lite jag måste titta lite på elden först.
Väntar fortfarande på ett samtal om att de gärna vill ha mig med i deras trupp(Not)

Önskelista just idag

Brandsläckare ABC pulversläckare helst över 34A
Brandsläckare Kolsyra BC
Värmeljus med enbart stearin i
Brandskyddsmaterial på dörrarna till pannrummet
Seriekopplade brandvarnare

(Behöver jag säga att jag varit på brandkurs idag:)

Skogens mörker

Helt mörkt man ser ingenting! Elliots pannlampa leder oss fram till en 100 år gammal stor gran. En stor lampan hänger uppe bland grenarna och det blir jättemysigt där under. Här äter vi kvällsmat. Ungarna är trötta och kommer somna tidigt(förhoppningsvis) Päronen ska mysa med film och räkor ikväll, Mmmmm! Tända lite ljus och titta djupt in i varandras ögon och berätta hur mycket vi älskar varandra(Nåja nu ska vi inte överdriva, men tända ljus ska vi väl få till hi,hi) Nu får jag släcka lampan innan det tar eld i granfan.
Ta hand om varandra-Positiva tankar/ Kram Kram

Kvällsmaten till skogs




Älskar blommor


Laddade för vinstmatchen



Moster Ida Vi Älskar dig


Lillebror och kidsen


Hemma hos lillebror

Gud vilken underbar bror man har. Han är så himla rolig, bara man ser på honom skattar man. Öppnar han sen käften ligger man som en amöba på golvet i skrattanfall. Ja, jag förstår hur ni tänker och nej han kom inte med på castingen av èn annan del av Köping`(enbart för att de sökte en kvinna)

Vi var hemma hos dom igår på kalas. Saga fyller 4 och Rasmus 5. Det var livat hela dan, jättemysigt att vara där. Med god mat och champagne, vin, kaffedrink och drinkande hela natten. Jag tog det ganska lugnt ändå, hade ju barngympan att tänka på. Petter och Jimmy lagade maten mums,
Pilgrimsmusslor m blomkålspure och balsamico bacon
Tvärsnittat Ankbröst m palsternacks/jordärtskocks symfoni
Grand Mariner slungad Gino m grädde
Jaaammi!!

I livets slutskede

Nej då, jag fyller ju bara 30. Men ändå alltså man är ju gammal. När Pappa var 38 försvann han ur våra liv, 38 det är ju ingenting. Socialt och Genetiskt får man med sig ett visst bagage och det har väl inte alltid varit en så välpackad väska. Fast jag är jävligt tacksam att jag fick den med på min resa. Det man upplever och går igenom präglar ju en livet igenom. Det är väl så att man måste gå igenom tragedi och skit för att inse att man har det väldigt bra och uppskatta det goda i livet. Prioritera på det som får en lycklig. Lägga kraften på rätt saker helt enkelt.

Jag blir inte arg på människor som pratar en massa skit om andra(händer ju i små samhällen:) jag tycker ärligt bara synd om dom. Att trycka ner andra för att själva komma högre upp det är inget roligt sätt att leva på. Hoppas bara dom inser att de från början är bra människor. Been there done that. Det handlar väl om att man slutar se sig själv som ett offer för allt som hänt och vända det till något positivt. Man har ju bara ett liv och ingen annan kan förrändra det åt en. Livet är ju inte alltid så lätt men nåt jag är ganska säker på är - man får inte mer än vad axlarna kan bära. Och det finns en mening med allt.
Ta hand om varandra


Hjärtligt Välkomna till Gudstjänsten varje Söndag/Gud är er nära
Kville Pastorat AB  (Gap skratt :)  

Livsnjutare x5


Måndags Uppdraget

God Självkänsla/
Skriv ner tre bra saker om dig själv.

Take care

Sicken Helg

Oj,oj sicken helg. Först Ullared och sen tjejkväll (är inte pigg än) men gud så roligt det var. Lite allvars snack men mycket skoj. Skulle inte dricka men det blev tydligen en hel del. Efter en heldag på ullared med lite mat och direkt på vinet så kanske ni löser ekvationen själva. Sjöng kareoke(tävlade mot varandra) för fulla muggar. Åh, det var roligt. Fattar fortfarande inte om man skulle sjunga högst el bäst(så jag to det först nämnda. Tur att inte jossan var med för då hade vi fått pisk. Sen jobb jobb lörd,sönd. Har precis kommit hem efter Farsdags middag på Hjalmars, så himla gott och barnen skötte sig utmärkt. Justus var inne i köket och kom ut med glass och chokladkaka till sig och lill boppa. Sötisar.
Pussas i regnet/


Ullared

Imorgon drar vi, Ullared Gekås nu kommer vi. Kärringar som står ivägen och kollar på en tunika mer än 1,5 min, passa hälsenorna. Känner vibbarna att ett och annat fynd kommer göras imorgon. Hhmm vad var det nu jag skulle ha... Julklappar i massor Ja, till barnen iallafall. Ida också hon är ju alltid våran lilla lillasyster, undrar när det vänder förmodligen när hon själv får barn.

Efter Shoppinghysterin blir det mys o filmkväll (höll på att skriva videokväll-shit vad jag är gammal, hallå när satte man på en video senast) Natti natti för mig med andra ord. -Medtages, vin och tandpetare.(inte till oliverna utan till ögonlocken)
Tänk på varandra/Kramar

Söta Killarnas Dagiskort


Kolla in trappan före och efter, Wow!





Gamlingen

Tänk att min älskling fyller 35år imorgon. Hoppas dagen blir bra för honom. Vi kommer vara lediga tillsammans hela familjen, sen kommer gästerna på kvällen. Puss min älskling

Söta Mannen min




Mys

Anna och Mats var här med kidsen och åt mat. Killarna fick dricka öl denna gången, vi får väl ta varannan gång. Så nästa gång dröjer nog inte så länge :) Annas lillasyster Frida har inte blivit en rebbelisk tonåring utan bara sminkad av storasyrran halloween till ära. Barnen hade humöret upp ända till slutet , då småttingarna slocknade en i soffan och en i sängen. Sötisar. Ge kärlek till varandra, Kramar

Lördags mys


RSS 2.0